Garantie

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u lang kunt genieten van uw auto. De auto’s die op onze site staan, adverteren wij voor ‘meeneemprijzen’. Dat wil zeggen, zonder garantie. Dit doen wij om u ook het financiële voordeel te kunnen bieden ten opzichte van andere autobedrijven. U kunt er echter zelf een garantiepakket bij nemen. Wij hebben drie varianten:

  • 3 Maanden garantie – € 395,-
  • 6 Maanden garantie – € 695,-
  • 9 Maanden garantie – € 995,-

Service

Reparatie en onderhoud Wat zijn de kosten? Voor elke autobezitter is dat de belangrijkste vraag. Op die vraag krijgt u bij Automaatje Waalwijk altijd een heel helder antwoord. Vooraf wordt altijd een duidelijke kostenbegroting gemaakt. Als tijdens de reparatie of het onderhoud wordt geconstateerd dat er meer aan uw auto moet gebeuren, wordt u daarover altijd eerst ingelicht. Dat is eerlijk en duidelijk. Onze werkplaats heeft ruime openingstijden u kunt bij ons terecht voor kleine reparaties of spoedgevallen.

Eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u uw auto ook laten poetsen. Uw auto ziet er dan weer als nieuw uit. Gediplomeerde keurmeesters voeren de APK-keuringen uit. Indien mogelijk worden reparaties onmiddellijk uitgevoerd.